Rosso Amante - stílus és minőség

2015.03.03.

Nézd meg közelebbről a Rosso Amante kiegészítőit: egyedi, precíz kidolgozást, minőségi elemeket és kiváló alapanyagokat találsz.

A Rosso Amante ékszerek nem csak stílusukban, minőségükben is kifogástalan precizitással lettek megtervezve. A legmagasabb követelményeknek is megfelelő anyagokat használnak, az összes darabot minden részletre kiterjedő aprólékossággal tervezik meg, valamint a kivitelezésre is hihetetlenül igényesek. Az ékszerek anyagukat tekintve 316L antiallergén orvosi nemesacélból készülnek. A bőr kiegészítőkhöz valódi bőrt használnak. A fehér színű kövek valódi gyémántok, a fekete színű kövek pedig spinellek. A sárga arany betétek valódi, 18 karátos aranyból készülnek, a rozé betétek pedig PVD aranyozott felületek. A nyakláncok zsinór része impregnált, ezáltal vízlepergető és vízálló minden egyes darab. A kötéllel kombinált karkötők valódi hajókötélből készülnek. Némelyik ékszer készítéséhez karbont is használnak. 

Ezek a gyönyörű ékszerek nem csak hihetetlenül divatos és egyedülálló modelljeikről híresek: strapabíró kialakításuknak köszönhetően kifejezetten ajánlottak mindennapos használatra. Az összeillesztéseknél nem csak ragasztva vannak az egyes elemek,- a bőr, kötél és fém részek stiftekkel is egymáshoz vannak illesztve, ez biztosítja erős rögzítésüket és időtállóságukat. A méretekkel sem lesz gondod ha a Rosso Amante ékszerei mellett döntesz, ugyanis a karkötők és nyakláncok 3 méretben állíthatóak, praktikusan, egyetlen kattintással.